Собери километри и уживај во летот!

10 награди, 20 авионски карти!

Виена

Виена

1000 km

Загреб

Загреб

800 km

Љубљана

Љубљана

900 km

  • Регистрирај го твоето учество во наградната игра и освои гратис километри
  • Собирај дополнителни километри со секоја направена трансакција со Mastercard®
  • Освои 2 повратни билети за твојата омилена дестинација

Прочитај ги правилата на игра и регистрирај го твоето учество

Со секоја од следниве трансакции со MasterCard® Debit добивате:

  • 10 километри за трансакција на ПОС терминал над 300 ден
  • 20 километри за трансакција на ПОС терминал над 3000 ден
  • Дозволени се до 5 трансакции на ист ПОС терминал во еден календарски ден

Овие трансакции не носат дополнителни километри

  • Трансакции за уплата/исплата на банкомат, како и исплата на ПОС терминал
  • Трансакции процесирани преку е-банкарство

Регистрирај се сега и освои гратис километри за успешен старт

Испрати регистрација